Koffie!

Voor de mooiste en lekkerste koffie in Vught moet u bij ’t Stroopsoldaatje zijn. Koffie drinken is hier een beleving.

 ’t Stroopsoldaatje gebruikt voor zijn mooie koffie’s de bonen van koffiebranderij Hesselink Koffie.

Hesselink Koffie maakt koffie persoonlijk. Uw verhalen en geluksmomenten geven onze koffie zijn uitzonderlijke smaak. Hesselink Kofie laat mensen geluk proeven. Als familiebedrijf benadert Hesselink Koffie koffieproductie-en bereiding al 130 jaar vanuit de filosofie dat alles wat je tijd en aandacht geeft, beter wordt.
De basis van een (h)eerlijke kop koffie is een goede koffieboon. We bereiden onze koffie's met de bonen van het merk Fingerprinted Sustainable Coffee. Een kwaliteitskoffie met meer rendement voor de producent en nog grotere aandact voor het milieu. Daarnaast heeft Fingerprinted het Efico Foundation-label. Deze stichting ondersteunt duurzame projecten in koffieproducerende landen.
De blends van Hesselink Koffie, die we u maar wat graag bij 't Stroopsoldaatje laten ervaren, zijn uniek! Waaruit ze precies bestaan? Helaas, dat is het geheim van..... de brander.

Op de machines van San Remo worden de bonen vers gemalen en vervolgens wordt de koffie naar uw keuze gemaakt. En als u even geen tijd heeft om rustig even te zitten en te genieten van een lekkere koffie, kunt u uw koffie naar keuze ook gewoon lekker meenemen.

Ontwerp en realisatie: Bureau 8

Onder het motto 'Life is too short for bad coffee' maakt barista Anne-Marie met liefde de lekkerste koffie voor u.

Geniet ;-)